پیکان در کوشش برای بقا، سایپا در سودای جوانگرایی

به گزارش وبلاگ عینک آفتابی شیک، دو باشگاه خودروساز تهرانی، در سالی که گذشت، شرایط متفاوتی را از نظر کسب نتیجه و همینطور تغییرات کادر فنی تجربه کردند.

پیکان در کوشش برای بقا، سایپا در سودای جوانگرایی

به گزارش وبلاگ عینک آفتابی شیک، سال 98 برای نارنجی پوشان تهرانی با حواشی زیادی شروع شد. در آن روزها این تیم نتایج خوبی کسب نموده بود اما به واسطه شکست های انتها فصل، از کسب سهمیه آسیا فاصله گرفت و در نهایت هم با 38 امتیاز به رتبه ای بهتر از هفتم دست پیدا نکرد.

سایپا در اواخر لیگ هجدهم درگیر حواشی زیادی شد که سرچشمه آن ها به مسائل اقتصادی برمی گشت. علی دایی، سرمربی وقت سایپا به خاطر پرداخت نشدن مطالبات بازیکنانش بسیار ناراحت بود و طی یکی دو مصاحبه انتقاداتی را نسبت به این موضوع عنوان نمود. همین موضوع هم کافی بود تا دایی از سمتش اخراج گردد و همین اخراج هم حواشی جدیدی را برای باشگاه سایپا ایجاد کند.

با جدایی دایی در اواخر لیگ هجدهم، ابراهیم صادقی که سال ها پیراهن تیم فوتبال سایپا را به تن نموده بود، به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد تا پس از چند سال همراهی سایپا، این بار بتواند به عنوان سرمربی نارنجی پوشان روی نیمکت بنشیند.

سایپا با ابراهیم صادقی سبک جدیدی را در پیش گرفت. این مربی جوان که علاقه زیادی به جوانگرایی داشت، سعی کرد با استفاده از پتانسیل تیم امید باشگاه و البته حضور بعضی بازیکنان با تجربه تیم جوان و مستعدی را مهیای لیگ کند اما فرایند نتایج به طور راضی کننده پیش نرفت. سایپایی که فصل قبل با علی دایی سودای کسب سهمیه را در سر داشت، حالا باید برای فرار از سقوط بجنگد. با این حال صادقی از عملکرد تیم جوانش حمایت می نماید و امیدوار است این تیم با کسب تجربه بیشتر، سال آینده قدم های محکم تری برای کسب نتیجه بردارد.

سایپا فارغ از مسائل فنی، اواخر سال 98 تغییراتی هم در بدنه مدیریتی خود ایجاد کرد. با جدایی مصطفی مدبر، جایگاه مدیرعاملی باشگاه سایپا به حبیب کاشانی رسید.

دیگر تیم خودروساز تهرانی یعنی پیکان هم سال پر فراز و نشیبی را طی کرد. آنها هم که در لیگ هجدهم نتایج قابل قبولی نگرفته بودند، سکان راهنمایی تیم فوتبالشان را به حسین فرکی دادند تا بلکه بتوانند برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا مدعی باشند اما این تیم با فرکی هم نتوانست سال 98 را با پیروزی شروع کند و در نهایت لیگ هجدهم را با کسب 35 امتیاز در رتبه یازدهم به انتها برد.

حسین فرکی که به خوبی می دانست مدیران باشگاه پیکان چه توقعاتی از تیمش دارند، سعی داشت در فصل نقل وانتقالات با جذب بازیکنانی تیمش را تقویت کند و برای حضور در رتبه های بالایی جدول بجنگد اما شرایط برای این تیم به گونه ای پیش نرفت که مدیران باشگاه از نتایج راضی باشند. پیکان این روزها در انتهای جدول قرارداد و به همین خاطر حسین فرکی را کنار گذاشت. با جدایی این مربی با تجربه، باشگاه پیکان در اواخر سال با عبدالله ویسی به توافق رسید.

پیکان هم در اواخر سال، در کادر مدیریتی خود تغییراتی ایجاد کرد. محمود شیعی که چند سال مدیرعامل این باشگاه بود، به خاطر بیماری از سمتش استعفا کرد و در ادامه اعضای هیأت مدیره این باشگاه، حمیدرضا گرشاسبی را به عنوان مدیرعامل انتخاب کردند تا بلکه این مدیر بتواند با ایجاد تغییرات بنیادی، پیکان را از شرایط سخت فعلی خارج کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "پیکان در کوشش برای بقا، سایپا در سودای جوانگرایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیکان در کوشش برای بقا، سایپا در سودای جوانگرایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید