توانمندسازی استارت آپ ها؛ از حمایت بلاعوض تا برنامه ریزی برای حضور در پایگاه های صادراتی

به گزارش وبلاگ عینک آفتابی شیک، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ، بسته های حمایتی از استارت آپ ها و شتاب دهنده ها را تشریح کرد.

توانمندسازی استارت آپ ها؛ از حمایت بلاعوض تا برنامه ریزی برای حضور در پایگاه های صادراتی

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ عینک آفتابی شیک، سیاوش ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست خبری صبح امروز با تشریح جزئیات بسته حمایتی شتاب دهنده ها و استارت آپ ها گفت: استارت آپ ها چرخه عمر مشابهی را طی می نمایند و به تدریج پا می گیرند، برنامه صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از استارت آپ ها این است که از لحظه شکل گیری استارت آپ ها صندوق در کنار آنها بوده و از آنها حمایت کند.

وی با اینکه حمایت های صندوق از کانال شرکت های دانش بنیان جاری می گردد، اضافه نمود: خدمات توانمندسازی بلاعوض، تسهیلات کم بهره برای بازسازی فضای استقرار، تسهیلات تأمین سرمایه بدوی از جمله حمایت هایی است که از شرکت ها صورت می گیرد.

ملکی فر ادامه داد: استارت آپ ها پس از چند ماه احتیاج به جذب سرمایه گذاران دارند که تاکنون 269 میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ترجیحی و 900 میلیارد تومان خط اعتباری به وسیله 18 صندوق پژوهش و فناوری تاکنون ارائه شده است.

وی با بیان اینکه خدمات در چهار حوزه تأمین فضای استقرار، تأمین تجهیزات فنی، تأمین خدمات توانمندسازی و تأمین سرمایه بذری و سرمایه گذاری خطرپذیر صورت می گیرد، گفت: در بخش تأمین فضای استقرار تا سقف 70 درصد هزینه های رهن فضا را به مدت حداکثر پنج سال بدون بهره و وثیقه در اختیار شرکت ها قرار می دهیم، همچنین بازسازی و آماده سازی فضای استقرار و ارائه تسهیلات خرید فضای استقرار از دیگر خدمات این حوزه است.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در بخش تأمین تجهیزات فنی، تسهیلات کم بهره ارائه می دهیم و در بخش تأمین خدمات توانمندی، یاری های بلاعوض در قالب خدمات توانمندی و تأمین فضای رویدادهای شتاب دهی را برعهده داریم که در این حوزه، نهادها به خصوص شهرداری همکاری می نمایند.

ملکی فر گفت: در بخش تأمین سرمایه بذری و سرمایه گذاری خطرپذیر، طرح هم سرمایه گذاری، صندوق های پژوهش و فناوری را در دستورکار داریم.

وی همچنین از برگزاری گردهمایی استارت آپ های حوزه فضایی اطلاع داد و گفت: به زودی گردهمایی سه روزه ای با همکاری سازمان فضایی برگزار می کنیم که 200 استارت آپ حوزه فضایی در این گردهمایی حضور یابند.

ملکی فر از یاری به شرکت های دانش بنیان در بخش صادرات هم اطلاع داد و گفت: با اینکه در کشور در تحریم است، راه صادرات بسته نیست، شرکت های دانش بنیان با خلاقیت خودشان راه های خوبی را در این زمینه یافته اند، ما نیز از 10 نمایشگاه دائمی محصولات ایرانی در کشورهای مختلف حمایت می کنیم. تاکنون نیز از حضور شرکت ها در پایگاه های صادراتی سه کشور ترکیه، آذربایجان و چین حمایت کردیم.

وی گفت: برای توسعه فناوری های اولویت دار برنامه داریم، خدمات توانمندسازی نیز در حوزه های مشاوره، آموزش، استانداردها و مجوز، رتبه بندی و جوایز، حفاظت از مالکیت فکری، بازاریابی و شبکه سازی ارائه می گردد.

به گفته ملکی فر، حمایت ها در مناطق محروم بیشتر از مناطق برخوردار است.

وی اضافه نمود: شرکت ها برای حضور در نمایشگاه های خارجی تا سقف 60 میلیون تومان دریافت می نمایند و سقف حمایت از شرکت های دانش بنیان برای بازدید از این نمایشگاه ها نیز 10 میلیون تومان است، همچنین برای حضور شرکت های دانش بنیان در پایگاه های صادراتی نیز سقف 40 میلیون تومان را درنظر گرفتیم و این حمایت ها نیز به صورت بلاعوض انجام می گردد.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس

به "توانمندسازی استارت آپ ها؛ از حمایت بلاعوض تا برنامه ریزی برای حضور در پایگاه های صادراتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توانمندسازی استارت آپ ها؛ از حمایت بلاعوض تا برنامه ریزی برای حضور در پایگاه های صادراتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید